Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Karácsony kontrázott Városháza-ügyben

Létrehozva:

Fotó: Adrián Zoltán / 168.hu

A Főpolgármesteri Hivatal nyilvánosságra hozta a 2019 óta keletkezett ingatlan adásvételi szerződéseket.

A közleményt Karácsony Gergely főpolgármester is megosztotta.

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ szerdán megküldte a vizsgálóbizottság részére valamennyi, 2019 óta történt ingatlanértékesítés teljes dokumentációját. Ezeket az iratokat pedig nyilvánosságra is hozták – közölte a Főpolgármesteri Hivatal közleményében. A közzétett iratok között szerepel értékbecslés, pályázati kiírás, pályázatok, bontási jegyzőkönyvek, előterjesztés a döntésről, adásvételi szerződés, elővásárlási nyilatkozatok és birtokbaadási jegyzőkönyv. A közleményt Karácsony Gergely főpolgármester is megosztotta közösségi oldalán. 

„Az orosz titkosszolgálati módszerekkel készített és kiszivárogtatott hangfelvételeken fideszes kötődésű emberek által tett más tényállításoknak is ennyi valóságalapja van”

– írja a főpolgármester. Bejegyzését azzal zárta, hogy hamarosan további részletek jönnek. A bejegyzéshez viszont csatolt egy grafikát is, amelyen több kormánytag is szerepel: Orbánt és Putyint mint a megrendelő tűnnek fel, de láthatjuk rajta többek között Rogán Antalt, Kocsis Mátét, Budai Gyulát és Zentai Péter is.

168 / PH

Legnépszerűbb cikkeink