Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Paul Rudd a világ legszexibb férfija

Létrehozva:

Fotó: Etienne Laurent / EPA

Nem érzi megérdemeltnek a címet, de azért új névjegykártyákat csináltat Paul Rudd, akit a People magazin olvasói az idén a világ legszexibb férfijának választottak.

Az 52 éves, zöld szemű, kamaszos mosolyú amerikai színész számos bókot kapott már életében, de a szexis még sosem szerepelt köztük. “Ez nem álszerénység részemről, sokan vannak, akiknek ezt előttem kellett volna megkapniuk. Én leginkább férjként és apaként tekintek magamra, ha nem dolgozom” – mondta a magazinnak a színész, aki 18 éve él boldog házasságban, fiai 17 és 12 évesek. Csak a feleségének árulta el azt is, amikor kapott egy emailt arról, hogy a világ legszexibb férfijának választották. “A nejemet először sokkolta a hír, szóhoz sem jutott, aztán csak annyit fűzött hozzá: igazuk van! Nagyon édes volt, bár valószínűleg nem mondott igazat” – mesélte Rudd, aki számít rá, hogy a barátai halálra fogják szekálni emiatt, de nem is vár tőlük mást, hiszen ezért ők a barátai. 

Most, hogy már hivatalosan is szexi, Rudd szerint hatalmasat fog változni az élete, például reméli, hogy a korábbi választottak, Brad Pitt, George Clooney és Michael B. Jordan meghívják őt szexi vacsoráikra, és több időt tölthet majd jachtokon. Emellett új hobbija lesz a lágy fényben elmélkedés, ami csak még titokzatosabbá teszi. A hírt viccesen jelentették be Stephen Colbert késő esti talkshow-jában: a műsorvezető szexiségi tesztnek vetette alá a színészt, aki végül kis jóindulattal ugyan, de megfelelt a vizsgán, még egy szépségversenyeken szokásos szalagot és tiarát is kapott. Rudd arra számít, hogy a hír hallatán mindenki felhördül majd, hiszen korábban vitathatatlanul Matthew McConaughey, Harrison Ford és Richard Gere voltak a legszexibbek, ő viszont a 2000-es évek óta nem játszott hősszerelemest, arra pedig már senki nem emlékszik. Ez persze nem igaz, a Spinédzserek sikere után három évtizeden át ő volt Hollywoodban a tipikus, barátzónába száműzött srác, akibe biztonságos volt beleszeretni. A Jóbarátok sorozat közönsége annyira ragaszkodott hozzá, hogy végül epizódszereplőből Phoebe férje lett. Azóta a Judd Apatow-vígjátékoktól a szuperhősfilmekig számos műfajban bizonyította tehetségét, de sármját és a humorát is megőrizte.

Legnépszerűbb cikkeink