Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Magyar Péter pénteki tüntetése miatt forgalomkorlátozásra kell számítani

Létrehozva:

Magyar Péter pénteken 18 órára tüntetést szervez a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását követelje. Az esemény miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

A 444 szúrta ki, hogy Magyar Péter azt mondta Pécsen:

„Megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, ami kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól. Kitüntette a gyanúsítottat, kegyelmet adott az elítéltnek, és nem kért bocsánatot, helyette álságos alaptörvény-módosítást ígérget, miközben újra és újra megtörténik a szörnyűség az intézmények falai közt.”

Azt is bejelentette, hogy pénteken 18 órára tüntetést szervez a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását követelje.

Forgalomkorlátozásra kell számítani a tünetetés miatt

Demonstráció miatt pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, valamint szombat délután a Széchenyi István teret, ezért módosul a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bizonyos járatainak menetrendje.

A vállalat az közölte, hogy pénteken 17 és 20 óra között, illetve szombaton 16 és 19 óra között várhatóan demonstrációt tartanak az V. kerületi Széchenyi István téren, a Belügyminisztérium előtt.

Pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, ezért a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok mindkét irányban az Erzsébet hídon át közlekednek.

Míg a József Attila utca korlátozásakor a 15-ös autóbusz a Boráros tér felé terelve jár, a 9-es autóbusz a Báthory utca-Bajcsy-Zsilinszky út és Astoria megállóhelyei között áll meg – írták.

Szombaton várhatóan csak a Széchenyi István teret zárják le, és ekkor a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok csak Buda felé közlekednek az Erzsébet hídon át, míg Pest irányába a József nádor tér helyett az Erzsébet téren állnak meg – jelezték.

(MTI)

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

Legnépszerűbb cikkeink