Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Hírek érkeztek Gulyás Gergely állapotáról

Létrehozva:

Gulyás Gergely február végén került kórházba, műteni kellett, most először árult el részleteket a kormány a miniszter állapotáról.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter több mint egy héttel ezelőtt elhagyta a kórházat, a műtétet követő felépülése jól halad, írta a 24.hu a Miniszterelnökség közleményére hivatkozva. Hozzáteszik, a miniszter otthonról a legfontosabb hivatali feladatait már ellátja, de a rehabilitáció még legalább két hetet vesz igénybe, így Gulyás közszereplést csak húsvét után vállal.

A miniszter műtétje után közel két héttel, március 7-én a 24.hu levélben érdeklődött a Kormányzati Tájékoztatási Központnál arról, mikorra várható, hogy újra tartanak Kormányinfót. Választ nem kaptak. Szentkirályi Alexandrát is keresték, de környezetéből azt közölték, hogy lesz ugyan kormányülés, azt viszont nem tudni, tartanak-e sajtótájékoztatót. Erről a Miniszterelnöki Hivatal sajtófőnökénél, Ricz Emesénél vannak a pontos információk, aki azonban öt napja nem reagált a sajtó megkeresésére.

Február 26-án derült ki, hogy miniszter kórházba került és megműtötték. Akkor a Miniszterelnökség azt írta, a beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, miniszterhelyettes látja el.

(Kiemelt kép: 2021.05.12. Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter. Fotó: Dimény András)

Legnépszerűbb cikkeink