Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Levideózták az új jachtján nyaraló Mészáros Lőrincet

Létrehozva:

A 444.hu drónja levideózta a leggazdagabb magyar és Orbán Viktor gyerekkori barátja új jachtját, a Rose d’Or-t ami a Lady Mrd-nél is nagyobb és drágább.

Drónfelvételt publikált a 444.hu újsgáírója, Németh Dániel a nyaraló Mészáros Lőrinc új jachtjáról, az Arany Rózsáról (Rose d’Or). A luxusjacht 63 méteres hossszával már akkora, hogy a klasszikus jachtkikötőkbe be sem tud állni, a kompok által használt dokkokat kell használnia. Ha pedig kikötőbe akar éjszakázni vele az ember, akkor az éjszakánként akár 3000 euróba (közel 1 millió forintba) is kerülhet. Maga a jacht listaáron pedig 75 millió dollárba (26,6 milliárd forint) kerülhetett.

Mészáros jacthja a felvételen Capri szigetéről hajózik éppen ki, a nagy hajók számára fenntartott Marine Grandéból. A jacht idén már megjárta Máltát, Szicíliát, Salernót, az európai gazdagok kedvelt pihenőhelyét, Positanót, majd Nápolyon és Amalfin keresztül jutott el Capri-ig. Mészáros és felesége, Várkonyi Andrea a felvételek tanúsága szerint augusztus 3-án szállt fel a hajóra, Nápolyban.

A teljes cikket Mészárosék legújabb hajókázásáról itt lehet elolvasni.

(Kiemelt kép: Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc új jachtján, az Arany Rózsán, Nápoly kikötőjében. Fotó: Képernyőkép, Németh Dániel videója, 444.hu)

Legnépszerűbb cikkeink