Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Ungár Péterék szomszédja lehet Mészáros Lőrinc

Létrehozva:

Mészáros Lőrinc vállalatcsoportja újabb szállodát vásárolt Horvátországban. Az Abbáziában található Hotel Miramar márciustól kerül a Mészáros Csoport kezébe. Abbáziában található az a nyaraló is, ami Ungár Péter testvérének a tulajdona. Adódik a kérdés, hogy hova megy nyaralni a miniszterelnök idén nyáron?

Az eddigi osztrák tulajdonos, Wilfried Holleis érdekeltségébe tartozó Abbáziában található Hotel Miramar márciustól kerül Mészáros Lőrinc kezébe – írja a Blikk. A négycsillagos szálloda öt épületben 108 szobával rendelkezik. A vásárlást a Mészáros Csoport már 2022 decemberében bejelentette – idézi fel a Novilist.hr. A helyi lap szerint Horvátország egyik legjobb értékelésű szállodájáról van szó.

Az osztrák tulajdonosok a hotel Facebook oldalán búcsúznak és mondanak köszönetet az eddigi személyzetnek. A Novilist.hr azt írja, hogy az Opatija Hotel Miramar márciustól magyar kézbe kerül, konkrétan Mészáros Lőrinc magyar vállalkozó tulajdonába, akit Liburniában nagy ičići beruházásáról és a Rivas Hotels&Resort folyamatban lévő építkezéséről ismernek. A magyarok az osztrák szállásadótól, Wilfried Holleistól vásárolt szállodát önállóan kezelik, az új igazgató Andreas Madejski lesz. A Blikk azt írja, hogy a Mészáros Csoportnak már Ausztriában és Montenegróban is vannak szállodaérdekeltségei.

Ugyancsak Abbáziában található az a nyaraló is, ahol Orbán Viktor miniszterelnökről készült videó 2023 nyarán. A villa az LMP frakcióvezetője és társelnöke, Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Ungár Péter akkor azt nyilatkozta, hogy szerinte úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát, és ki is fizeti.

(Kiemelt kép: Facebook / Hotel Miramar)

Legnépszerűbb cikkeink