Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Ungár Péter: minden segítséget meg kell adni, hogy Lázár János meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától

Létrehozva:

Lázár János  kijelentésére, miszerint a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatóját úgy nevezték ki 2010 előtt, hogy pontosan tudták, homoszexuális, Ungár Péter úgy reagált, hogy a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatójával nem az volt a probléma, hogy homoszexuális, hanem az, hogy pedofilbűnöző.

Ahogy arról beszámoltunk, Lázár János a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatójáról, azt mondta, hogy úgy nevezték ki 2010 előtt, hogy pontosan tudták, homoszexuális. „Tűzzel-vassal tárjuk fel, egészen 2011-ig, vagy akár egészen 1990-ig visszamenőleg ennek az intézménynek a működését, és a törvénytelenségek vélhető sorozatát” – mondta Lázár, aki aztán hozzátette, szerinte számos kérdést fog felvetni az is, hogy Vásárhelyit úgy nevezték ki, hogy tudták róla, hogy homoszexuális. Szerinte ez nem független a kitüntetési ügytől és nem független a kegyelmi ügytől sem. Arra a kérdésre, hogy nem gondolja-e, hogy a homoszexualitást összemossa a pedofíliával, Lázár azt válaszolta, hogy nem mosott össze semmit semmivel, csak elmondott egy tényt. „Csak világossá szeretném tenni, hogy pontosan mi történt” – mondta.

Lázár Jánosnak,minden segítséget meg kell adni, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától

„Fontos elmondani, amit amúgy Lázár János pontosan tud, hogy a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatójával nem az volt a probléma, hogy homoszexuális, hanem az, hogy pedofilbűnöző”

– írja Facebook-oldalán Ungár Péter. A pedofília egy megbocsájthatatlan bűntett, akkor is ha kiskorú fiúk és akkor is, ha kiskorú lányok ellen követik el – hangsúlyozza. Majd hozzáteszi: Ugyanakkor minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától, ugyanis az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki.

(Kiemelt képünkön: Ungár Péter az LMP társelnöke. Fotó: Facebook-oldala)

Legnépszerűbb cikkeink