Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

14 éves fiút molesztált egy harkányi férfi

Létrehozva:

Egy harkányi férfit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan molesztált egy pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves gyereket – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Azt írták, a gyerek édesanyjának szerdán tett feljelentése szerint fiát tavaly december óta harkányi albérletében szexuálisan molesztálta, bántalmazta egy helybeli férfi. A rendőrök az elkövetéssel gyanúsítható 56 éves férfit elfogták, kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – olvasható a police.hu-n.

Nem engedik ki a bicskei pedofil-igazgatót

Ahogyan arról beszámoltunk, a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a 2024. február 29-én megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját.

A büntetés-végrehajtási bíró a meghallgatás, valamint a rendelkezésére álló iratok alapján döntött abban a kérdésben, hogy az elítélt feltételes szabadságra bocsátható-e. Mindezek alapján úgy ítélte meg, hogy az elítélt a törvényi előfeltételeknek nem felel meg, a büntetési célok maradéktalan érvényesülése érdekében továbbra sem bocsátható feltételes szabadságra a bicskei gyermekotthon volt vezetője.

A végzést az ügyészség és az elítélt is tudomásul vette, így az jogerős.

(Fotó: Merész Márton)

Legnépszerűbb cikkeink