Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Ma kelhet egybe Mészáros és Várkonyi

Létrehozva:

Fotó: Földi Imre / MTI és Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldala

Úgy tűnik, igazak a pletykák, miszerint ma, szeptember 24-én tartja Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az esküvőjüket.

A 168.hu azt is megtudta, hol lesz a lagzi.

A napokban felmerült, hogy a pár egyáltalán nem ott tartja majd a lagzit, amiről eddig szó volt, vagyis Tihanyban, esetleg Tokajban, hanem Alcsúton rendezik meg a világraszóló lakodalmat, persze a legnagyobb titokban. Laptársunk, a 168.hu úgy döntött, utána jár a híresztelésnek.

Az Alcsúti Arborétum honlapjára felkerült egy kiírás, miszerint a park technikai okok/forgatás miatt szeptember 13. és 26. között zárva tart. Kollégáink az arborétumhoz érkezve valóban lezárásba ütköztek. A területet kordonnal kerítették körbe, a kordont pedig fekete textillel takarták le. A helyszínt biztonsági őrök hada vette körül, akik érdekes módon teljesen ellentétes tájékoztatást adtak kérdéseinkre. Egyikük szerint rendezvény lesz az arborétumban, másikuk pedig azt állította, filmforgatás zajlik a helyszínen. További árulkodó jel volt, hogy a területet az az Eurovéd Security Zrt. biztosítja, amely rendszeresen együttműködik Mészáros Lőrinc cégeivel, érdekeltségeivel. Kollégáink egyébként azt tapasztalták, hogy a biztonsági őrök indokolatlanul sokan vannak ahhoz képest, mint ami egy átlagos filmforgatási helyszínen szokás, ezen felül pedig kifejezetten ellenségesek és idegesek lettek jelenlétüktől.

A helyszínen forgatásra utaló jeleket határozottan nem lehetett felfedezni, ellenben rengeteg esküvőre emlékeztető dekoráció érkezett: hófehér virágok, sátrak, székek. Bár biztosan állítani nem tudjuk, hogy valóban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője lesz Alcsúton, annyi bizonyos, sokkal valószínűbb, hogy lagzira készülnek, mint filmforgatásra. Annál is inkább, mert pár napja még nem volt semmi a területen, egy film díszleteit viszont jóval több ideig építik.

Kollégáink a helyi lakosokat is megkérdezték, mi készül az Arborétumban, akik közül többen azt állították, úgy tudják, valóban Alcsúton kel egybe a milliárdos és a műsorvezetőnő. Ám erről a násznépet is csak az utolsó pillanatban értesítik.

168 / PH

Legnépszerűbb cikkeink