Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Blikk: Decemberben házasodott meg új párjával Rogán Antal

Létrehozva:

Fotó: Pesti Hírlap archív

Részleteket tudott meg a bulvárlap a 49 éves kabinetminiszter rejtélyes arájáról és esküvőjéről.

Csak a hétfőn nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy Rogán Antal az elmúlt évben újra megházasodott, miután egy évvel előtte, 2019 őszén, bejelentették válásukat Gaál Cecíliával. A dokumentum szerint Rogán Barbara a hölgy, akiről a Blikknek a miniszter ugyan nem kívánt nyilatkozni, de a lap azt írja róla, húsz évvel fiatalabb a politikusnál, Kazincbarcikán érettségizett, korábban több szépségversenyen is elindult. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

Hogy mikor ismerkedtek meg, nem tudni, de a lap forrásai szerint a pár tavaly december közepén Budapesten állt az anyakönyvvezető elé: úgy tudják, a nagy pillanatnál mindössze négyen (Rogán, a felesége és a két tanú) voltak jelen, de a tervek szerint a járványhelyzet elmúltával nagyobb társasággal is megünneplik a nászt.

Rogán vagyonnyilatkozatából egyébként még kiderült, hogy takarékbetétben elhelyezett vagyonát 809 millió forintról 822 millióra növelni tudta 2020-ban, magánszemélyekkel szembeni tartozása 18,2 millió forint maradt.

 

Legnépszerűbb cikkeink