Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Már nyugdíjasokat toboroznak PCR-tesztelői állásra

Létrehozva:

Az egészségügyi tapasztalat feltétel. Állítják, a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják az óránként nettó 1500 forintos munkához.

„Ön is a hétköznapi hősök közé tartozhat, amennyiben egészségügyi tapasztalattal rendelkezik”, hirdeti egy nyugdíjas szövetkezet, amely PCR-mintavételi munkatársakat toboroz nyugalmazott egészségügyi dolgozók körében. Az egészségügyi tapasztalat feltétel.

Mindennap kellene dolgozni, a bérezés nettó 1500 forint óránként. A hirdetés állítja, a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják, és mindennapos dolgozói szűrővizsgálatot is biztosítanak.

Kérdéseinkkel megkerestük a szövetkezetet is: hány álláshelyre keresnek dolgozókat, mennyire biztosak a veszélyeztetettek körébe tartozó csoport védelmében. A szövetkezet válaszában azt írta, a kérdésekre legkorábban november 20-án tudnak válaszolni, „jelenleg a lehetséges munkavállalók jelentkezését várjuk és a munkával kapcsolatos paramétereket, többek között a védőruházat, illetve az egyéb speciális körülmények részletezését az érdeklődők részére a november 20. utáni időszakban tudjuk közölni”.

 

Legnépszerűbb cikkeink