Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Elloptak egy komplett francia buldog almot a szoptatós szukával együtt

Létrehozva:

Egy francia buldog szukát loptak el a kölykeivel együtt. A karcagi nyomozók visszaadták a tulajdonosnak a lakatlan házban megtalált ebeket.

Ismeretlen személyek bementek szeptember 25-én 21 óra és 21 óra 20 perc között egy kerítés nélküli kisújszállási ingatlan udvarára és a melléképületből elvittek egy francia buldogot az 5 kölykével – írja a police.hu.

A kutya gazdája észlelte, hogy valaki mászkál a portáján, ezért kiment a házból és látta, hogy valaki szalad a földúton a hóna alatt egy csomaggal, majd beül egy gépkocsiba. Azonnal autóba ült és a gépjármű után hajtott, aminek egy idő után nyomát vesztette, azonban a rendszámát megjegyezte. Mikor visszatért otthonába, akkor látta, hogy a melléképület ajtaja nyitva van és hiányzik a hat kutyája, ezért értesítette a rendőrséget.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a két feltételezett elkövetőt, akiket elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök az ebeket egy tiszaföldvári lakatlan házban megtalálták és a tulajdonosnak visszaadták. A Karcagi Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a két férfi ellen.     

Legnépszerűbb cikkeink