Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Gyurcsány és Fekete-Győr találkoztak, hogy megbeszéljék a gödi ügyet, aztán megbeszélték, hogy majd megbeszélik

Létrehozva:

Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Értik? Mi sem nagyon.

Mint ismert, Gödön a DK nekiment a momentumos polgármesternek. Ahogy a Pesti Hírlap megjósolta, mostanra országos háború kerekedett a helyi ügyből, ami egy manipulált hangfelvételtől egészen a polgármester felfüggesztésééig vezetett.

Gyurcsány Ferenc, a DK és Fekete-Győr András, a Momentum első embere egy nagyon furcsa balatoni találkozót hozott össze szombaton, miután pénteken a Facebookon üzengettek egymásnak.

Fekete-Győr előbb Balatonőszödről posztolt, azt írta: „Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ha pedig manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is.”

Erre válaszul, a Momentum elnökének posztja alatt Gyurcsány Ferenc kommentben hívta meg Fekete-Győrt Kötcsére, hogy beszéljék meg az ügyet, mire utóbbi azt javasolta: legyen a találkozó inkább Tihanyban.

Ez a találkozó jött ma létre, a Magyar Hang élőben közvetítette az eseményt.

A videó alapján a gödi ügyben annyi történt, hogy megbeszélték, hogy majd megbeszélik. Miközben pont azért találkoztak, hogy megbeszéljék.

Ehelyett a Balatonról cseréltek eszmét, Göd megbeszélésének megbeszélése a videó végén beszélődik meg.

Security Check Required

No Description

Legnépszerűbb cikkeink