Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Magyar Péter vitára hívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet

Létrehozva:

A közzösségi médiában közzétett bejegyzésében hívta nyilvános vitára Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet Magyar Péter.

A Facebookon vasárnap közzétett bejegyzésében hívta nyilvános vitára Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet Magyar Péter. Azt írta: „Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban.”

Indoklása szerint „a magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson” és ehhez szükség van mindhárom oldal víziójának ismeretére, bár azt is írta, hogy „a három oldal valójában kettő”.

A szombaton tüntetést tartó Magyar megjegyezte, a vitát akár Hajdú Péter is vezetheti, aki nemrég interjút készített volt feleségével, Varga Judittal.

Nem sokkal cikkünk megjelenése után a DK reagált Magyar javaslatára. A párt azt írta közleményében, hogy indokoltnak tartják a vitát, viszont hozzátették: ha „a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre. Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere”.

(Fotó: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)

Legnépszerűbb cikkeink