Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Így megyünk a karanténból a nyarak legszebb naplementéibe! Új dallal jelentkezett Norskye – csak neked!

Létrehozva:

Norskye legújabb dala KTK Steve szaxofonja és egy csodás klip kíséretében minden naplementéhez tökéletes electromuzsika.

A dal címe For You, KTK Steeve (ManGoRise) szaxofonozik benne, a klip pedig egy nosztalgikus-vágyódós nyári videó. Norskye 2019-ben tért vissza az electronica színterére, azóta ez a harmadik szerzeménye, és még a karantén ideje alatt született, a vágyakozás egyértelmű jeleként a szebb és jobb világ felé: a szaxofon ehhez tökéletes, a remek hangszer dallamai repítenek minket vissza az előző, és egyenesen bele az idei nyárba.

A szerzemény a karantén alatt született, a több hetes bezártságban az aggasztó hírek és bizonytalanság helyett Norskye igyekezett inkább az egyre közeledő nyárra fókuszálni a begolyózás ellen. Felelevenítette régi jó kapcsolatát a ManGoRise szaxofonosával, KTK Steeve-vel, akinek első hallásra jöttek a dallamok, így az élő szaxofon végigkíséri a dalt a refrén melódiájához simulva, és a szám közepén egy szóló résszel egészül ki. A klip a VHS-korszak legszebb pillanatait idézi:

Norskye feat. Ktk Steeve – For you

No Description

Legnépszerűbb cikkeink