Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Szijjártó és Dzsudzsák a szabályok megszegésével járt meccsen

Létrehozva:

Forrás: Szijjártó Péter/Facebook

Tübb szabályt is megszegett a futballrajongó külügyminiszter és barátja.

Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs az MLSZ politikusokra és külügyminiszterekre is érvényes szabályait megszegve, maszk nélkül vett részt a Honvéd–MTK Magyar Kupa-elődöntő zárt kapus mérkőzésén – vette észre a 444.hu.

„Az MLSZ által életbe léptetett másik szabályozás értelmében a zárt kapus mérkőzésekre csak az elengedhetetlenül szükséges személyek és ők is csak minimális létszámban engedhetőek be a stadionba, a csapatok közvetlen közelébe. (…) A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be. Nekik nem kötelező a teszt, de nyilatkozniuk kell a tünetmentességről, és szigorúan be kell tartaniuk az általános előírásokat a stadion területén. A nézőtéri zónába is csak a minimálisan szükséges számú személy léphet be. Mindkét zónába előre összeállított lista alapján lehet belépni a stadionba.” Az MLSZ megemlíti a kötelezően betartandó általános járványügyi szabályok között az egészségügyi maszk viselését is – írja a lap arról hány szabályt szegett meg a külügyminiszter és a vele jó barátságban lévő Dzudzsák.

Mint arról korábban beszámoltunk a futballistát mentesítő járattal, diplomata útlevéllel hozta haza az állam és a karantén szabályait is megszegte. A képet maga a miniszter posztolta a közösségi oldalára.

Legnépszerűbb cikkeink