Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Mégsem Mészárostól, de mégis ismerőstől bérli Rogán az új lakását

Létrehozva:

„Az, hogy miniszter úr kitől és hol bérel lakást, a magánélete részének tekinthető, így erről a jövőben nem kíván nyilatkozni.”

Mint ahogy arról a 444.hu értesülései alapján a Pesti Hírlap is beszámolt, Rogán Antal válása után a Csalán úton található, budai, zöldövezeti, csodás panorámát kínáló ház egyik lakásába költözött. A tulajdoni lapon a Vabeko Kft. szerepel, amelynek társa Mészáros Lőrinc cége. A 24.hu azonban most arról írt, hogy az ingatlant egy másik cég vásárolta meg.

Már az Index  is beszámolt arról, hogy április 20-án a kivitelező cégtől N. András vette meg a Csalán úti házat, így Rogán már tőle bérli a lakását. De kit takar a titokzatos név? A 24.hu információi szerint

arról a Nagy Andrásról van szó, akinek fia az a 31 éves Nagy Ádám, aki majdnem tíz éve dolgozik Rogán mellett, korábban titkárként, az utóbbi időben pedig kabinetfőnöki pozícióban.

Nem mellesleg, 2012-ben, az akkor még együtt élő Rogán-házaspár Nagy Ádámot kérte fel legkisebbik fiúk keresztapjának. Mindemellett Nagy András volt az, aki Rogánék válása után megvásárolta volt felséghez került balatonlellei nyaralót.

A portál megkérdezte az ügyről a Miniszterelnöki Kabinetirodát, ezt a választ kapták: „Az, hogy miniszter úr kitől és hol bérel lakást, a magánélete részének tekinthető, így erről a jövőben nem kíván nyilatkozni. Vagyonnyilatkozatában minden, a törvény által előírt adatot részletesen feltüntet.”

Legnépszerűbb cikkeink