Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Nézze, kérdezze Nagy Annát, az Egyszülős Központ munkatársát a Pesti Hírlap Élőben

Létrehozva:

Praktikák, tanácsok otthon ragadt szülőknek és gyerekeknek. És mit tud tenni az állam? Ezekről szól a Pesti Hírlap szerda esti műsorában.

A Pesti Hírlap továbbra is törekszik arra, hogy a legszínesebb felhozatalt hozza össze Élő című műsorában a nézők számára. Ezen a héten hétfői műsorunk vendége Pikó András polgármester volt, kedden Cserna-Szabó András íróval, gasztrozófussal beszélgettünk, csütörtökön Nemes Z. Márió költővel beszélgetünk, pénteken pedig Ogli G aka BigBoy hírhedt gengszterrappert kérdezzük, hogy lett rosszfiúból jófiú.

A Pesti Hírlap Élő szerda esti műsorában Nagy Annát, az Egyszülős Központ munkatársát Dercsényi Dávid, a Pesti Hírlap újságírója, szerkesztője kérdezi arról, milyen az élet egy egyedülálló szülőnek a gyerekkel, gyerekekkel a karanténban.

Hogy birkóznak meg az otthontanulással, a gyerekek állandó jelenlétével, a privátszféra visszaszorulásával és mindemellett a munkával is? Persze a gazdasági kérdések is szóba kerülnek, valamint praktikák és tanácsok. Na és persze: mit tud tenni az állam?

Találkozzunk este 7 órakor a Pesti Hírlap Facebook oldalán! De itt is nézheti a videót élőben:

Security Check Required

No Description

Legnépszerűbb cikkeink