Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Újabb 6 milliárdot költ a kormány plakátkampányra

Létrehozva:

Tájékoztató plakátok és más hirdetések. A megbízást ugyanaz a cégcsoport nyerte, amellyel a Nemzeti Kommunikációs Hivatal egy ideje kizárólag szerződik.

Több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda. A Rogán Antal vezette tárca még április elején állapodott meg az állami hirdetési pénzeket felszívó cégcsoporttal, de a szerződést csak most töltötték fel az erre a célra létrehozott felületre – írja a G7.

A plakátkampánnyal vélhetően a a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatókat és a kormányzat gazdaságélénkítő intézkedéseit fogják kommunikálni. Pontos részleteket a lap nem közöl, mert – mint írják – a Miniszterelnöki Kabinetiroda korábban sem árulta el, hogy melyik közbeszerzés melyik plakátkampányhoz kapcsolódik.

A megbízást ezúttal is Balásy Gyula médiaügynökségei kapták, aminek eredményeként a néhány éve még csak néhány százmilliós bevételt csináló ügynökségek mostanra több mint 150 milliárdnyi állami megrendeléshez jutottak.

Legnépszerűbb cikkeink