Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Jegyköteles lesz a wc-használat a Westendben

Létrehozva:

Április elsejétől a Westend vécéiben wc-jegyet kell váltani.

Április elsejétől kell fizetni a mosdóhasználatért a Westendben, 200 forint lesz a wc-jegy  – közölte a bevásárlóközpont üzemeltetője. Az idén huszonöt éves pláza emeletén és metrószintjén fizetőkapukat szereltek fel és automatákat telepítettek, amik egyértelműen arra utalnak, hogy azok hamarosan fizetőssé válnak – írja a 444.

A 200 forintos wc-jegyet készpénzzel és bankkártyával is lehet majd fizetni

A bevásárlóközpontot üzemeltető cég azt írta, hogy a látogatók „komfortérzetének növelése érdekében” döntöttek a közösségi mosdók használati feltételeinek megváltoztatásáról. „A mosdók funkcionális megújításának és a fizetős rendszer bevezetésének célja a magasabb szolgáltatási színvonal biztosítása és fenntartása”, így a nyitvatartási időben ezentúl „dedikált személyzet és ezáltal magasabb minőségű szolgáltatás lesz elérhető”.

A vécéhasználat 200 forintos díját készpénzzel vagy bankkártyával a fizetőautomatáknál lehet kifizetni, „majd az itt kapott jegyet a forgókapunál beolvasva tudják használni a szolgáltatást” a pláza látogatói.  A változás az összes olyan mosdót érinti, amely a Westend üzemeltetése alá tartozik, vagyis a mozi belső területén lévő és az egyes üzlethelyiségekhez tartozó mellékhelyiségeket nem – írja a Telex.

Nem a Westend lesz az első olyan pláza, amelyben fizetni kell a mosdóhasználatért. A Corvinban már évek óta fizetős a vécé, de van olyan pláza is, ahol, már szintén évekkel ezelőtt, becsületkasszát vezettek be.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

Legnépszerűbb cikkeink