Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Gimnáziumban kampányolhatott a győri polgármester 

Létrehozva:

Pintér Bence győri polgármesterjelölt bejelentést tesz az oktatási jogok biztosánál, amiért szerinte iskolában kampányolt Dézsi Csaba András.

Bejelentést tesz az oktatási jogok biztosánál Pintér Bence győri polgármesterjelölt, amiért szerinte iskolában kampányolt Dézsi Csaba András, a város fideszes polgármestere

– közölte pénteken a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje Facebook-oldalán.

Pintér úgy tudja, az eseményen kötelező volt a részvétel, és két végzős, tehát júniusig jó eséllyel választókorba lépő diákokból álló osztályok voltak jelen. A posztban hozzátette, hogy a polgármester további ilyen előadásokat tervez más oktatási intézményekben is, de tudomása szerint ezekről nem értesítik a szülőket – írja az rtl.hu.

Dézsi Csaba András is beszámolt saját Facebook-oldalán a „Beszélgess a Polgármesterrel” című programról, melynek keretein belül ellátogatott az iskolába. „Örülök neki, hogy a fiatalok érdeklődnek a társadalmi kérdések, és ami a legfontosabb, Győr város sorsa és jövője iránt” – értékelte az eseményt a fideszes politikus.

Mint azt korábban írtuk, Pintér Bence újságíró, a Mandiner és az Azonnali.hu volt, és a győri illetőségű ugytudjuk.hu jelenlegi munkatársa is elindul a Tiszta Szívvel a Városért (TSZV) Egyesület színeiben a 2024 júniusi, győri önkormányzati választáson polgármesterjelöltként. Pintér a 24.hu-nak adott, bejelentkező interjújában arról beszélt, a teljes győri politikai elit luxuskivitelben folytatott életvitelüknek kell véget vetni, ugyanakkor leszögezte, akkor is leleplezem a korrupciót, ha a mi sorainkból jön”.

Pintér Bence az utóbbi időkben az Ungár Péter LMP-társelnök érdekeltségébe tartozó Ugytudjuk.hu győri újságírójaként folytatott tényfeltáró munkát, ennek során számos, Borkai Zsolt ex-polgármesterhez, és Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes városvezetőhöz kapcsolódó városi visszaélést leplezett le.

A 24.hu-nak indulását úgy indokolta, „azt láttam, hogy nem a győriek érdekeit tartják szem előtt, nem az van a fókuszban, hogy mi jó a győrieknek. Például a luxusautóik bérlése közpénzen fontosabb az óvónők ruhapénzénél. Ezzel párhuzamosan azt tapasztaltam, hogy a közgyűlésben lévő győri ellenzék nem képes alternatívát állítani ezzel szemben. Tehát hiába vannak ügyek, az ellenzék nem mozdul, nem lép, nem tesz sokat.”

(Kiemelt képünk forrása: Dézsi Csaba András Facebook-oldala)

Legnépszerűbb cikkeink