Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

H55 az új okospanzió

Létrehozva:

A H55**** Balatonlelle okospanzióként pár hete nyitott, a Balatontól 2 perc sétára. Saját medencével, fedett wellness részleggel rendelkezik, így nincs itt még vége a nyárnak!

23 apartmanban 49 fő elhelyezése lehetséges, amely létszám egy céges csapatépésre, egy baráti hétvégére, egy borkóstolós családi programra tökéletes helyszín. Professzionális rendezvény szervezésben a harkányi Dráva Hotel csapata nyújt szakmai segítséget.

A kültéri medence úszásra alkalmas, feszített víztükrű, fűtött és éjszakai megvilágításnál is hangulatos központja az apartmanok által körbezárt belső udvarnak.

A H55****-ben 4 különböző apartman típust különböztettünk meg, Studio, Midi, Maxi és King típusok a szobák méretében, a hálószobák számában térnek el egymástól. Minden apartmanhoz tartozik felszerelt konyha és egy hatalmas terasz. A teraszok jelentős része a medencére néz.

Elektromos autótöltési lehetőséget, zárt kerékpár tárolót, kényelmes parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek. A recepción kedves kollégák várják Önöket, az előzetes egyeztetést telefonon, vagy e-mailen tudjuk megtenni. (x)

Legnépszerűbb cikkeink