Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Kiemelt hírek

Újabb részleteket árult a brüsszeli szexparti szervezője

Létrehozva:

Nyilatkozott a belga De Standaardnak David Manzheley, annak a belga járványügyi előírásokat megsértő melegorgiának a házigazdája, amin Szájer József fideszes EP-képviselő is részt vett múlt pénteken, két nappal a lemondása előtt. A beszámolója fő vonalakban egybevág az eddigi információkkal, de egyes pontjain újdonságokat is tartalmaz írja a 444.hu.

A 29 éves  férfi elmondta, hogy kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, durván százfős melegorgiákat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken. Hobbiként, élvezetből, nem pénzkereset végett. Ez most egy jóval szerényebb esemény volt, amit a saját belvárosi lakásába szervezett, ahol a barátjával kettesben élnek. Whatsappon hirdette meg az eseményt a barátai körében, a részvétel feltétele az volt, hogy az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos. Tízen mondtak igent, köztük többen olyanok, akik már átestek a Covidon, ők mind elhozhatták egy-egy barátjukat, Manzheley szerint így került a társaságba Szájer is.

A házigazda azt állítja, hogy az ő bulijain nincs zene és tánc, ez ellentmond a korábbi híreknek, hogy emiatt hívták rájuk a rendőrséget. Manzheley elmondása szerint a bulijai csakis szabad szexről szólnak. “Ide csakis a szexért járnak. Az óvszer nélküli szexért, férfiakkal. Nők nincsenek jelen. Az egyetlen szabály, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV- vagy koronavírus-pozitívak” – magyarázta. Szintén alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. 

Elbeszélése szerint amikor a rendőrség megjelent, ő az egyik szobában szexelt éppen, így nem tudja pontosan, mi történt a nappaliban. Így azt sem érti, hogy Szájer József hogyan lehetett felöltözve, amikor elmenekült a rendőrök elől. (Egyes korábbi hírek arról szóltak, hogy a magyar EP-képviselő meztelenül mászhatott le az elsőről az ereszcsatornába kapaszkodva.)

A házigazda korábban nem ismerte a “szakállas férfit”, aki a délután hatkor kezdődő buli elején röviden bemutatkozott neki és elárulta, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit. 

Manzheley szerint a résztvevők abból a nemzetközi melegtársaságból kerültek ki, akiket Brüsszelben ismert meg.

Legnépszerűbb cikkeink