Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Titkos pincét találtak a Madeleine McCann elrablásával gyanúsított pedofil telkén

Létrehozva:

Egy titkos pincét találtak a Madeleine McCann elrablásával gyanúsított Christian Brückner kertjében. A férfi többszörösen visszaeső pedofil, akit korábban már elítéltek nemi erőszakért.
Egy titkos pincét talált a német rendőrség azon a hannoveri telken, amelyet kedden kezdtek felásni és átkutatni Madeleine McCann holttestét keresve – írja a hvg.hu a Daily Mail nyomán. A pincéhez eredetileg ház is tartozott, amelyben a hároméves brit kislány elrablásával vádolt Christian Brückner élt 2007-ben, amikor a gyerek eltűnt, de lebontották, miután elköltözött. A területet kutyákkal vizsgáltatták át emberi maradványok és bűncselekményre utaló nyomok után kutatva.

Christian Brückner – akit a rendőrség hivatalosan nem nevezett meg, a német sajtó azonosította – jelenleg is őrizetben van, az ő azonosításával gyorsult fel a vizsgálat. A 43 éves férfi többszörösen visszaeső pedofil, akit Portugáliában korábban már elítéltek nemi erőszakért. Jelenleg Kielben van egy magáncellában, ahova azért kellett elhelyezni, hogy ne tegyen benne kárt a többi rab.

Legnépszerűbb cikkeink