Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

350 millió forint értékű drognak elég alapanyagot foglaltak le Tordason egy droglaborban

Létrehozva:

Amfetamint, fegyvereket és drogalapanyagot foglalt le a BRFK Tordason.

Tordason akciózott a rendőrség, két magyar és egy szerb férfi 100-150 kiló amfetamin előállításához szükséges anyagott tárolt egy droglaborban.

A 48 éves szombathelyi B. Pétert, a szintén 48 éves budapesti P. Gusztávot, valamint harmadik társukat egy 51 éves szerb férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a Tordas mellett egy parkolóban elfogták a 39 éves szigetszentmiklósi Sz. Ferencet is, akit mintavételre előállították.

A nyomozók a kutatás során 40 liter nagytisztaságú, hígítatlan metamfetamint, 12 liter már bekevert, metamfetamint tartalmazó folyadékot, valamint 100 liter folyékony vegyi anyagokat találtak; ezeket az összetevőket vegyítve minimum 100-150 kilogramm amfetamint tudtak volna előállítani, melynek értéke 300-350 millió forint. Ezen kívül a rendőrök lefoglaltak kettő gáz- és riasztó fegyvert egy légpisztolyt és flóbert pisztolyt.

A rendőrök B. Péter lakásán kutatást tartottak, ahol egy maroklőfegyvert találtak, és foglaltak le. A tordasi háznál lefoglaltak még 3 autót közel 300 ezer forintot, 400 eurót és több mint 2 ezer szerb dínárt.

Legnépszerűbb cikkeink