Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Hét film szokatlan nyulakkal húsvéthétfőre

Létrehozva:

Con Air bunny

Számtalan olyan filmet ismerünk, amiben nyulak a főszereplők, sőt, van amit már az unalomig ismételnek húsvétkor. Most hét olyan alkotást gyűjtöttünk össze, amiben rendhagyó módon jelennek a tapsifülesek.

Con Air – A fegyencjárat

A film, amiben mindenki emlékezetesebb alakítást nyújt, mint Nicolas Cage. Pedig ő játssza Cameron Poe-et, akinek 8 évnyi börtön után egyetlen vágya, hogy hazajusson feleségéhez és kislányához, ám pechére a rabokat szállító repülőgépet eltérítik. Pedig Poe még ajándékkal is készül: egy plüssnyuszit visz a kislányának, amire mindennél jobban vigyáz.

Tedd vissza a nyuszit a dobozba!

tedd vissza a nyuszit a dobozba, miért nem tudtad szépen visszatenni a nyuszit a dobozba?, Con Air

Zootropolis

Mennyire bátor egy kis nyuszi? Az állatokkal benépesített nagyvárosban játszódó mese-krimi ezt a kérdést járja körül, sőt, még az is kiderül, hogy az ifjú rendőrnyúl, Judy Hopps, még egy rókánál ravaszabb.

Zootropolis – Állati nagy balhé (6) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Zootropolisban, az állatok városában a nagy dumás róka próbál sok pénzhez jutni. Mikor azonban megvádolják egy olyan bűntettel, amit nem is ő követett el, me…

A nagy pénzrablás

Az egyik legnépszerűbb spanyol széria immár a negyedik szezonjánál jár, de minket most a második évad ötödik epizódja érdekel. A Spanyol Királyi Pénzverde trükkös „kirablásának” története közben az akciót irányító Professzor kénytelen bohócnak öltözve bejutni egy kórházba. Magával visz egy toldott-foldott játéknyulat is, aminek meglepő szerep jut a tervben.

MONEY HEIST Season 2 Official Trailer (2018) Netflix Series HD

MONEY HEIST Season 2 Official Trailer (2018) Netflix Series HD © 2018 – Netflix Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbust…

Inland Empire

David Lynch mindmáig utolsó nagyfilmjében furcsa, emberszerű nyulak jelennek meg a tévében, egy sitcomban, ami valójában egyáltalán nem vicces.

Inland Empire – Rabbits Scene 1

From the beginning of the film.

Gesztenye, a honalapító

Richard Adams regénye mesébe bújtatott könyörtelen történet az életről, melyben egy maroknyi nyúl elindul az üregből, amit veszély fenyeget, hogy új, biztonságos otthont találjanak, ám addig még hosszú és veszélyekkel teli az út, de nyulak nem hátrálnak. A könyvből 1978-ban rajzfilm, két éve pedig animációs sorozat készült.

Watership Down (1978) Official Trailer – John Hurt Movie

Starring: John Hurt, Richard Briers and Ralph Richardson Watership Down (1978) Official Trailer – John Hurt Movie A group of rabbits flee their doomed warren…

Iszonyat

Roman Polanski 1965-ös filmje egy személyiség széthullásának krónikája. A Catherine Deneuve által alakított Carol pszichológiai leépülésével párhuzamosan morbid képeket kapunk a hűtőből kinn felejtett nyúlhús rohamos rothadásáról.

Repulsion Theatrical Trailer HD

The theatrical trailer for Roman Polanski’s breakthrough English-language film Repulsion, starring Catherine Deneuve.

Félelem és reszketés Las Vegasban

A gonzo újságírás atyja, Hunter S. Thompson legnépszerűbb könyvéből Terry Gilliam forgatott pszichedelikus mozit. Az egyik jelenetben a minden bizonnyal nem túl tiszta tudatállapotban lévő Dr. Gonzo vágya, hogy a fürdőkádban csapja agyon az áram, míg a White Rabbit (Fehér nyúl) szól a Jefferson Airplane-től.

Fear And Loathing in Las Vegas – White Rabbit

No Description

Legnépszerűbb cikkeink