Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Alföldi Róbert visszatér a vászonra

Létrehozva:

Többek között Törőcsik Franciska és Udvaros Dorottya oldalán láthatjuk majd.

Alföldi Róbert bejelentette, hogy mikor érkezik a Cicaverzum című romantikus vígjáték, amiben, mint kiderült, ő a Főnök szerepét alakítja. Az alkotásban olyan színészek tűnnek még fel, mint Udvaros Dorottya és Csobot Adél.

Az 55 éves színész-rendező a következőket írja a Facebookon:

„Cicaverzum – 2023. október 19-től a mozikban! Rendező: Szeleczki Rozália. Szereplők: Törőcsik Franciska, Alföldi Róbert, Blahó Gergő, Csobot Adél, Martin Márta, Patkós Márton, Polgár Csaba, Udvaros Dorottya, Tordai Teri. A Forum Hungary, a film forgalmazója tette közzé, hogy a Cicaverzum című romantikus vígjáték premierjét 2023. október 19-én tartják, és ekkortól lesz látható a film a hazai mozikban! A történet szerint a harmincéves Fáni (Törőcsik Franciska) menekül a szerelemtől, hiszen ha megtetszik neki egy férfi, azonnal a halálát vizionálja. Környezete hiába próbálja összehozni valakivel, ő inkább a magányt választja, és a munkájára koncentrál. Amikor egy napon egy rejtélyes fekete Macska kezd el udvarolni neki, akinek a búgó hangját (Patkós Márton) csak ő hallja, minden megváltozik… Alföldi Róbert a Főnök karakterében tűnik majd fel a filmvásznon… A Cicaverzum a Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával valósult meg, a Lupa Pictures produkciójában, koproducere az RTL Magyarország.”

Alább egy kép is látható a forgatásról. A bejelentés már csak azért is nagy horderejű, mert 2007 óta, azaz több mint 15 éve nem szerepelt Alföldi Róbert mozifilmben, igaz, rendezni rendezett egyet (ez volt a Nyugalom, szintén 2007-ben). 2023-ban egy másik olyan film is a mozikba kerül majd, amiben feltűnik Alföldi Róbert: ez lesz A pokol élővilága című alkotás.

Íme a már korábban publikált előzetes, amiben Alföldi Róbert is feltűnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cicaverzum (@cicaverzum.film)

(Kiemelt kép: Alföldi Róbert.  MTI/Balogh Zoltán)

Legnépszerűbb cikkeink