Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

A Kutyapárt Brutit küldené az Európai Parlamentbe

Létrehozva:

Tóth Imre, azaz Bruti elszórakoztatná Európai Parlamentet, de szeretné, ha egy szakmai stáb megmondaná neki, hogy mit kell ott  csinálnia.

A Kétfarkú Kutya Párt tagsága szavazott a 2024-es listáról és a magyarok egyik kedvenc humoristáját Brutit, küldené ki az Európai Parlamentbe – írja az ATV.hu. Le Marietta és Törley Katalin áll a Kutyapárt EP-listája élén, Bruti a negyedik helyen áll. Tóth Imre, azaz Bruti az ATV Start című műsorában elmondta, részéről ez egyfajta szimpátiatámogatás. Fontosnak tartja az EP-választást, és bizakodik, hogy „jól fog sikerülni”. Hangsúlyozta, hogy a Kétfarkú Kutya Párt„nem egy normális párt”, akik úgy gondolták, hogy inkább szakértőket jelöltek az első helyekre. Bevallotta, hogy ő nagyon jól tudna vicceskedni az EP-ben, ám mindenképp kellene mellé egy szakmai stáb, hogy megmondják, mit csináljon. „Sokkal egyszerűbb, hogyha már egy olyat küldünk oda, aki ért is ahhoz, amit csinál” – fogalmazott.

A Kutyapárt azt a tervezi, hogy az Európa Parlamentbe a 21-ből 20 embert ők juttatnának be, de azt nem tudják még, hogy ebből ténylegesen mennyi valósul meg. A realitás talaján maradva egy vagy két főnek is nagyon örülnének.

Az EP lista élén Le Marietta, az Átlátszó egykori újságírója, második helyén Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom alapítója áll, a harmadik helyen Juhász Veronika, a Kétfarkú Kutya Párt alelnöke, II. kerületi önkormányzati képviselője áll. Tóth Imre, azaz Bruti a negyedik a listán. A Kutyapártnak írt dalokat, beszédeket, forgatott videót, és a 2022-es parlamenti választások előtt az M1-en kapott 5 percünkben a barátnőjével telefonált az egész ország előtt.

Bruti, azaz Tóth Imre magyar humorista, dalszerző, zenész és műsorvezető

Bruti 2008-ban mutatkozott be először a Dumavölgy – Humorvár rendezvénysorozaton Nagyvázsonyban, ahol dalszerzőként és előadóként is részt vett. Ekkor kezdődött humorista karrierje. Ugyanebben az évben, ősszel bemutatkozott a Godot Dumaszínházban, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján is, majd novemberben társulat tagja lett. Az ország számos pontján fellép, 2009-től állandó szereplője a Comedy Central csatorna, Comedy Central bemutatja c. műsorának, majd az RTL Klubon futó, Showder Klubban is.

2013-ban létrehozta a Dallal a Falnak című egész estés műsort, ahol a Bruti és a Kültagok nevű swing zenekarával játsszák a dalait stand-up betétekkel.  2014 augusztusában megvált a Dumaszínháztól, és azóta szabadúszó humorista. 2016-ban létrehozta a Humorellátó Produkciós Irodát, ami humoristák, zenészek és egyéb szórakoztató produkciók kiajánlásával foglalkozik.  Polilitikai pályafutása 2017. április 23-án kezdődött, amikor a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Brutit indította a zuglói időközi választáson. Akkor 109 szavazatot kapott, de még így is megelőzte a Lehet Más a Politika jelöltjét.

Bruti legutóbbi videójában a Kutyapárt pénzköltéseit leplezi le és a humorista oldaláról is az kiderül, hogy végre megismerte Halász Judit Micimackó című dalát is.

(Kiemelt képünkön: Bruti, polgári nevén Tóth Imre, humorista, a Kutyapárt ep-jelöltje Fotó: Bruti Facebook oldala)

Legnépszerűbb cikkeink