Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Jogában áll hallgatni! – új műsorral jelentkezik a 168

Létrehozva:

Beck Nóra műsorvezető | Fotó: Dimény András

Május 6-tól minden héten csütörtökön 20 órától élő bűnügyi műsorral jelentkezik a 168.hu-n Beck Nóra szerkesztő-műsorvezető.

Az első adás témái alapján garantált, hogy a műsor – stílszerűen – odabilincseli a nézőket a monitor elé.

Beck Nóra az elmúlt másfél évtizedben bűnügyi riporterként dolgozott a Kékfényben, a Forró nyomonban, a Tényekben, majd 2017-től a megújult HírTV Riasztás című műsorának felelős szerkesztője volt, egészen a csatorna tulajdonosváltásáig.

„Engem a bűnügyek nem önmagukban foglalkoztatnak. Nem olvasok krimiket, nem nézek horrorfilmeket. Viszont érdekel a jog, a pszichológia, a gyermekvédelem, a szociológia és a kriminológia. Azért foglalkozom bűnügyekkel, mert szeretném felhívni a figyelmet általuk olyan társadalmi és rendszerszintű problémákra, amelyek korrekciója következtében ezek a bűncselekmények a jövőben elkerülhetők” – mondta a Pesti Hírlapnak a műsorvezető. – „A 168 óra Jogában áll hallgatni! című bűnügyi műsorában szakemberek és persze nehézfiúk segítségével próbálunk majd ízekre szedni olyan bűneseteket, amelyek ilyen komoly társadalmi, vagy jogi kérdéseket vetnek fel. Emellett hírekkel foglalkozó újságírókként természetesen beszállunk a bűnügyi hírversenybe is, tehát aki követ minket, számíthat rá, hogy első kézből jut exkluzív információkhoz a legnagyobb ügyekkel kapcsolatban”.

 

Az első adás tartalmából:

 

  • Ha kiderül, hogy egy gyereket megerőszakoltak, megvertek, éheztettek, vagy kínoztak őt hívják a hatóságok, de akkor is, ha egy tini gyilkolt. Dr. Sófi Gyula igazságügyi gyermekpszichiáter-szakértő mesél munkájáról.
  • Tényleg megölték és elégették az eltűnt villanyszerelőket? Egy rejtélyes gyilkossági ügy, holttest nélkül. A műsor vendége lesz dr. Bagó Ottó, az emberöléssel vádolt vállalkozó ügyvédje és dr. Lichy József, az egyik eltűnt villanyszerelő családjának jogi képviselője. Izgalmas, parázs vita várható, hiszen életfogytiglan a tét.
  • Elrabolták, két napon át ütötték-verték, a lábát egy vascsővel szilánkosra törték, majd elengedték. Legalábbis a gyanú szerint. Az elmúlt évek legbrutálisabb emberrablásával gyanúsított nehézfiú mondja el, szerinte mi történt a XV. kerületi autószerelő-műhelyben.

 

PH

Legnépszerűbb cikkeink