Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Élettársát védte a kegyetlen kínzás ellenére a 39 éves nagykőrösi nő

Létrehozva:

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

A rendőröknek nem állt össze a rablásról szóló történet, amit a sérült nő előadott.

Fröccsent vér szennyezte a földet, az ágyneműt, a bútort, a falat is abban a nagykőrösi lakásban, ahol brutálisan megverte élettársát egy 48 éves férfi – számol be honlapján az esetről a rendőrség. A 39 éves nő azt állította sérüléseiről a kecskeméti kórházban, hogy ismeretlenek megtámadták, megverték és kirabolták, ám a rendőrség nem talált  jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre a városban. Ezután mentek el a nő lakására, ahol a férfi már új verzióban adta elő az élettársával történteket, de a rendőrök sejtették, hogy házon belül elkövetett bántalmazásról van szó.

A nő a kórházban is ragaszkodott első történetéhez, hiába derült ki, hogy a sérülése súlyos, testét több napos hematómák és vágott sérülések borítják. A 48 éves férfit előállították, kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. Állította, élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit vele megosztott, ő soha nem bántotta. Elmondása szerint ketten élnek a 15 négyzetméteres lakásban, az egyetlen kulcs pedig mindig nála van.

A rendőrök gyanúja szerint a férfi 2021. január 28-án délután megkötözte élettársát, akit hol késsel vagdosott, hol egy ütleggel vert másnap hajnalig. Miután befejezte, rázárta az ajtót és sorsára hagyta. Hazatérése után döntött úgy, Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a kitalált rablási történetet adják elő.

A férfi ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, valamint a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

Legnépszerűbb cikkeink