Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Kiemelt hírek

Arcon rúgta a mentőst egy agresszív szenvedélybeteg

Létrehozva:

Nógrád vármegyében, egy agresszív szenvedélybeteghez hívták ki a mentőt. A férfi hálából fejbe is rúgta a mentőtisztet. Az agresszív embert lelkiismeretesen ellátták ezután is.

„Tegnap délelőtt Nógrád vármegyébe hívtak mentőt ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki szenvedélybetegségei miatt már többször szorult az életmentők segítségére. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megkezdték a férfi vizsgálatát, aki végig káromkodott és minősíthetetlen jelzőkkel illette az életmentőket.” – olvasható a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A férfi fizikailag is bántalmazta a rajta segítő mentőt

Mikor mentőtiszt bajtársunk az ellátás egy pontján leguggolt a beteg ágya mellé, ő minden előzmény nélkül, teljes erőből arcba rúgta az életmentőt, akinek több darab is letört fogsorából. Ezt követően bajtársaink ismét higgadtan próbálták jobb belátásra bírni az agresszív férfit, akinek végül sikerült befejezni az ellátását – írják a posztban.

A beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, ahol a sérült bajtársat is megvizsgálták. A lelkiismeretes mentőtiszt úgy döntött, nem akarja korábban befejezni szolgálatát a történtek miatt, így a mentőegység folytatta útját. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek – írják a posztban.

A hivatalos személyekkel szembeni erőszakért akár hét év is járhat.

(fotó: Merész Márton)

Legnépszerűbb cikkeink