Connect with us

Magyarország

Razzia volt szombaton Győrben, körözött bűnözőket és drogfogyasztókat fogtak el

Létrehozva:

Nyolc körözés volt érvényben az egyik elfogott férfi ellen, de egy kábítószer-fogyasztó apa-fia páros is kézre került.

A győri rendőrök közbiztonsági akciót tartottak szombaton -írja a police.hu. Húsz rendőr, közel nyolc óra alatt, öt körözött személyt, illetve két kábítószer-fogyasztót fogott el. Volt olyan férfi, K. Krisztián, aki ellen nyolc körözés volt érvényben lopások, valamint be nem fizetett szabálysértési bírságok miatt. A 29 éves férfi egy szili ingatlanban bujkált, ott lepték meg őt az egyenruhások. 

Egy 40 éves algír férfi is rendőrkézre került Győrben, akit kábítószer birtoklása miatt köröztek, és az elfogásakor is találtak nála a járőrök droggyanús anyagot. 

Az esti órákra még egy 29 éves körözés alatt álló nőt is megtaláltak, akit egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt kerestek elfogatóparancs alapján. Az elfogott körözött személyeket – előállításukat követően – a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

A razzia alatt egy apa-fia páros kezén is kattant a bilincs, ők mindketten kábítószert fogyasztottak, és a ruházatuk átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagmaradvány, valamint a porciózáshoz használt mérleg is előkerült. Előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyiküknél pozitív értéket mutatott, így ellenük kábítószer birtoklásának vétsége miatt büntetőeljárás indult.

(police.hu)

 

Legnépszerűbb cikkeink