Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Starcz Ákos: Szombathy hazudik

Létrehozva:

Starcz Ákos, az Index néhány hete kinevezett vezérigazgatója szerint nem egészen úgy történt, mint amit a Szombathy Pállal, az Index volt főszerkesztőjével és exvezérigazgatójával a 24.hu-n a távozása körülményeiről megjelent beszélgetés alapján feltételezhet az olvasó – írja a Media1.

Reagált az Index jelenlegi főszerkesztője Szombathy Pál szavaira. Mint arról mi is írtunk korábban a volt főszerkesztő úgy nyilatkozott a 24.hu-nak távozása körülményeiről, hogy „November 23-án Sztankóczyval egyeztetésre mentünk a tulajdonosokhoz. Vaszily irodájában már ott várt az utódom, Starcz Ákos is, és közölték, hogy már mindent lepapíroztak. Majd kisvártatva megjelent két verőember az iroda előtt, meg a biztonság kedvéért másik kettő az udvaron, pedig akkor még nem is tudtuk, mire jó az ereszcsatorna. Vaszily meg ordítva közölte, hogy innen addig el nem mehetünk, míg mindent alá nem írtunk.”

Starcz Ákos a Média1-nek úgy reagált a Szombathy Pál által elmondottakra, hogy nem tartja elegánsnak a nyilatkozatot, annál is inkább, mivel Starcz szerint nem egészen úgy történtek a dolgok, mint ahogyan a Szombathy Pállal megjelent interjúból kitűnhet az olvasónak.

Starcz szerint, a találkozóra Vaszily Miklós a TV2 Média Csoportnál található irodájában került sor. Az Index új vezérigazgatójának elmondása szerint minden kereskedelmi televíziónál dolgoznak biztonsági őrök, de megjelenésük nem a Szombathy Pállal folytatott beszélgetés miatt történt, egyszerűen egy védett épületről van szó, azért láthatott őröket Szombathy Vaszily irodája körül.

Legnépszerűbb cikkeink