Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Távozik az Index összes fotóriportere

Létrehozva:

Belső szakmai, stratégiai döntésre hivatkozva váltak meg tőlük. 

A fotórovat vezetője Isza Ferenc mellett, távozik Bánkúti Sándor, Czerkl Gábor és Trenka Attila is, akiket tavaly a nyári szétesés után vett fel az Index- tudta meg a Média1. A lap szerint nem a fotóriporterek kezdeményezték a változást, a távozás hivatalosan közös megegyezéssel történt, de a vezérigazgató kezdeményezte.

A Média1 információ szerint nem lepődtek meg a történteken azok után, hogy Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztőt menesztették. A távozók közül van, akinek azt mondták, megszűnik a munkaköre, másoknak felajánlottak valamilyen másik pozíciót, de azt nem fogadták el. Szerintük nem politikai hanem inkább gazdasági indíttatású döntés született. A távozóknál átszervezésre hivatkoztak, amikor az okokat kérdezték.

Starcz Ákos vezérigazgató a Media1 érdeklődésére azt mondta: belső szakmai, stratégiai döntésről van szó, mivel szeretné megerősíteni az oldal vizualitását, javítani kell a címlapon, és az illusztráción. Starcz azt mondta, a távozók profik voltak a maguk területén, de a vezérigazgató most egy olyan csapatot szeretne, amely képes valamennyi vizuális megjelenést kezelni, beleértve a cikkeket és a nyitóoldalakat is. „Egy új csapatot hozunk létre, ahol ez összeér” – tette hozzá a vezérigazgató.

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink