Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Hol az idős férfit, hol a saját autóját ütötte a begőzölt nő

Létrehozva:

Szerszámokkal és kavicsokkal is dobálta a sértettet, az őrjöngésnek a rendőrök vetettek véget.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyben, amelyben egy nő rátámadt egy férfira, illetve saját autóját is összetörte egy husánggal – adja hírül a police.hu.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 28 éves múcsonyi nővel szemben. A gyanúsított 2020. június 8-án 13 óra körül Múcsonyban, egy korábbi nézeteltérés miatt rátámadt egy idősebb férfira, akit először kavicsokkal dobált meg, szóbeli szitkozódás kíséreteként. Ezt követően a nő beült az autójába és nekitolatott haragosa kocsijának.

Később a támadó az autójából kivett szerszámokkal – csavarozó készlet darabjaival – dobálta a férfit, illetve annak járművét. Ezzel párhuzamban a dühös nő elővett egy fahusángot, és saját autóját kezdte ütlegelni, majd amikor ezzel végzett újfent a férfire támadt, aki próbálta kivédeni az ütéseket. A garázdaságnak az időközben helyszínre érkező rendőrök vetettek végett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

 

Legnépszerűbb cikkeink