Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Darwin-díjas menekülést mutatott be a körözött bűnöző a Blaha Lujza téri aluljáróban – Videó

Létrehozva:

Amint meglátta az egyenruhásokat, azonnal sarkon fordult és menekülni kezdett egy férfi Budapesten, a Blaha Lujza téri aluljáróban. Ezt egyből kiszúrta az ott járőröző rendőr és katona páros, utána eredtek és elfogták. Kiderült, hogy három elfogatóparancs volt a férfi ellen. A menekülést a biztonsági kamera is felvette, amelynek képeit közzétette a rendőrség.

Gyanúsan viselkedő alak keltette fel a figyelmét a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály egyik rendőrének és honvéd társának – írja a police.hu. Az eset december 7-én, 13 óra körül történt a VIII. kerületben a Blaha Lujza téri aluljáróban. A menekülőt a József körúton utolérték, megbilincselték. A férfi ezalatt folyamatosan szidalmazta, fenyegette a rendőrt és a katonát.

Három elfogatóparancs volt ellene érvényben. Az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás és kábítószer birtoklása, az Egri Rendőrkapitányság pedig garázdaság miatt rendelte el a 25 éves B. Zsolt körözését, akit elfogása után a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Legnépszerűbb cikkeink