Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Még mindig árul jegyeket a BKK a fantom buszra

Létrehozva:

Sőt fél éve már fantom hajó is van a BKK-nál.

 

Tovább sarcolja utasait a BKK: még mindig árusítanak jegyeket a nem közlekedő járatokra – írja posztjában a Közlekedő Tömeg egyesület.

Mint arról lapunk is beszámolt, szeptember 23-án tárta a nyilvánosság elé az egyesület a 100E repülőtéri járattal kapcsolatos visszaéléseket. A járat április óta nem közlekedik, ennek ellenére a BKK több mint 15 ezer jegyet adott el rá 14 millió forint értékben. Az utasokat nem tájékoztatták megfelelően arról, hogy olyan szolgáltatásért fizetnek, ami nem létezik. Az ügyben a Közlekedő Tömeg Egyesület feljelentést tett. 

Az egyesület feljelentésről szóló szombati posztja alatt a BKK azt írta, „azonnali intézkedéseket tett annak érdekében, hogy megelőzze a repülőtéri vonaljegyek felesleges megvásárlását”, valamint hogy az utasok érdekében hozott lépésekről „hamarosan sajtóközleményben is beszámolnak”. Ez azóta sem történt meg, a cég semmilyen további tájékoztatást nem közölt. 

Az egyesület olvasói bejelentése alapján arra hívja fel a figyelmet, hogy a BKK a 750 forintos hajójegyeket is úgy árulja, hogy április óta a hajók sem közlekednek.

 

A Közlekedő Tömeg október elsején készült képet is közöl, amely szerint az automatából még mindig vásárolható jegy a fantom járatra.

Lapunk megkeresésére a társaság közölte, hogy holnap adnak felvilágosítást az ügyben.

Security Check Required

No Description

Legnépszerűbb cikkeink