Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Változik a közlekedés Magyar Péter demonstrációja miatt

Létrehozva:

Változik a BKK-járatok közlekedése a belvárosban Magyar Péter szombatra meghirdetett 14 órától kezdődő demonstrációja miatt – írja a Telex. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a vonulás idejére a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat, majd kora estig a Kossuth Lajos teret is lezárják, emiatt módosul egyes BKK-járatok közlekedése. A forgalomkorlátozás mértéke a résztvevők számától függ, a keresztirányú forgalomban is 10-15 perces zárás várható.

A Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út zárása miatt a 9-es busz és a 72-es trolibusz várhatóan 13 óra 30 perc és 15 óra között mindkét irányba módosított útvonalon, a Nagykörúton közlekedik, ideiglenesen a 923-as autóbusz Corvin-negyed M és Oktogon M közötti megállóhelyein áll meg. A 2-es és a 23-as villamosok várhatóan 15 órától 18 óráig a Kossuth Lajos tér lezárása miatt rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H illetve a Keleti pályaudvar M és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek. A 100E autóbusz a Károly körút lezárása miatt várhatóan 13 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között rövidített útvonalon, a Kálvin térig közlekedik, és a Deák Ferenc tér megállóhelyet nem érinti.

(Kiemelt képünk illusztráció. 2020. március 4. Budapest. A Lánchíd pesti hídfőjénél közlekedő 2-es villamos. Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / Pesti Hírlap)

Legnépszerűbb cikkeink