Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Cigit kért, agyonverték

Pesti Hírlap

Létrehozva:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába a 112-es segélyhívón keresztül 2020. augusztus 30-ról 31-re virradóan bejelentették, hogy a III. kerületi Bécsi úton megvertek egy férfit – írja a police.hu.
A földön fekvő férfit korábbi bántalmazása során keletkezett sérülései miatt kórházba vitték, azonban egészségügyi ellátása ellenére még aznap meghalt.

A BRFK halált okozó testi sértés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

A nyomozás adatai szerint 2020. augusztus 30-án egy pár fős fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben, akik az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni. Egy számukra ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki a férfi és a társaság között, amely során az egyik fiatalember a férfit több alkalommal megütötte.

A rendőrség 48 órán belül azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves L. Roland dunaharaszti lakost, majd a férfit őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói L. Rolandot halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Legnépszerűbb cikkeink