Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Ezek a legjobb filmjei a ma 80 éves Al Pacinónak

Létrehozva:

Forrás: Facebook

Ma ünnepli kerek születésnapját az Oscar-díjas Al Pacino, aki az 1960-as évek óta van a pályán. Ünnepeljünk vele a leghíresebb szerepeivel!

A Keresztapa hozta meg a nagy áttörést a színésznek. A film második részében nyújtott szerepléséért Oscar-díjra is jelölték. Később az Egy asszony illata legjobb férfi főszerepéért meg is kapta a kitüntetést.

A Keresztapa magyar előzetes

A Keresztapa márciustól újra a mozikban! A Keresztapa – a film teljes adatlapja a Mafab.hu, a Magyar Filmadatbázis oldalán: http://goo.gl/KxL2fG Több mint 27…

Az Oscar-gálákon több jelölést is kapott legjobb főszerepért, például Az igazság mindenkié, Kánikulai délután és a Serpico című filmben, de legjobb mellékszereplőként is kapott jelöléseket.

Egy asszony illata – Al Pacino beszéde

Egy asszony illata – Al Pacino beszéde

Összesen 18 alkalommal jelölték Golden Globe-díjra, ebből ötöt magáénak is tudhat.

Legújabb filmje, amiben képernyőre került, Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című mozija, amelyben Rick Dalton ügynökét és barátját formálta meg.

Volt egyszer egy…Hollywood – magyar szinkronos előzetes #1 / Bűnügyi dráma

Volt egyszer egy… Hollywood magyar szinkronos előzetes / Once Upon a Time in Hollywood HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a M…

Legnépszerűbb cikkeink