Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Eltűnt Antino Jackson, a soproni kosárcsapat irányítója

Létrehozva:

Forrás: Wikipedia

A csapat ügyvezetője felháborodott.

Cserbenhagyás, árulás – ezzel a címmel tett ki közleményt a Sopron férfi kosárlabdacsapata a hivatalos weboldalán, szúrta ki az Index. Mint írják, Antino Jackson minden szó nélkül eltűnt.

„Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs érthetően feldúlt hangon számolt be irányítónk (le)lépéséről. Mint mondta, a szerda délutáni edzésről Jackson minden előzetes értesítés, tájékoztatás nélkül távol maradt. Hiába próbálták a klubnál elérni, nem sikerült. Amikor tegnap este elmentek a Jackson részére bérelt lakáshoz, az általa használt autóban találták a kocsi-, valamint a lakáskulcsait. A lakásba érve látták, hogy a kosarassal együtt felszerelése, ruhái, csomagjai is eltűntek, így biztossá vált, hogy Jackson elhagyta Sopront”

– olvasható a csapat honlapján.

A 24 éves kosaras amerikai ügynöke is értetlenül áll a történtek előtt, a soproniak elmondása szerint pedig azért is érthetetlen a történet, mert semmi jele nem volt annak, hogy távozni kíván a légiós.

„Az együttest cserben hagyó Jackson lépése nagyon nehéz helyzetbe hozott minket, jelentős kárt okozott. Klubunk megvizsgálja annak lehetőségét, milyen jogi lépéseket tehet az ügyben, s természetesen megpróbálja pótolni, de ez roppant nehéz feladat, óriási kihívás vezetőségünknek”

– írja az sakc.hu

A Sopron jelenleg nyolcadik helyen áll a 14 csapatos bajnokságban.

Legnépszerűbb cikkeink