Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Dzsudzsák még nem a Debrecen játékosa

Létrehozva:

Fotó: Dzsudzsák Balázs / Instagram

Dzsudzsák Balázsnak jelenleg nincs aláírt szerződése a DVSC-vel – közölte a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsának elnöke a klub hétfői sajtótájékoztatóján.  

Szabó Péter az elmúlt napok híreire reagálva hangsúlyozta: akárcsak eddig, a jövőben is csak olyan játékos érkezését jelentik be, akinek már érvényes megállapodása van az egyesülettel. Hozzátette: az átigazolási időszak kedden zárul. „Ha lesz megállapodás Dzsudzsákkal, azonnal bejelentjük az érkezését. Meglátjuk, hogy alakul a holnapi nap” – fogalmazott.

A klubelnök a sajtótájékoztatón emlékeztetett: a koronavírus-járvány miatt több játékos is karanténba került a közelmúltban, ezért úgy döntöttek, hogy a keretet az NB III-as csapat két játékosával bővítik. Az NB II-es együttesnél folytatja pályafutását Sármány Kristóf és Szalánczi Zoltán. A szakmai stáb is bővült a Lokinál. A 35 éves Jeremiás Gergő a DVSC-ben lett NB I-es játékos, és eddig mérkőzéselemzőként dolgozott a klubnál. A jövőben a szakember Kondás Elemér vezetőedző egyik segítője lesz.

Szabó Péter bejelentette azt is: hagyományteremtő szándékkal a csapat kedden 17 órától nyilvános edzést tart a Nagyerdei Stadionban. A kapukat 16 órakor nyitják, és a tréningre kilátogató valamennyi szurkoló ingyenes belépőt kap a DVSC következő hazai bajnoki mérkőzésére, amelyet jövő hétfőn este nyolc órától a Pécs ellen játszik a Loki.

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink