Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Nem tudja Friderikusz sem, hogy miért mentek neki a bulvárlapok

Létrehozva:

Forrás: Facebook

Szerinte hazugság-kampány folyik vele szemben, ami miatt bírósági pereket helyezett kilátásba. Megkérdeztük.

Ismert, a műsorvezető nemrég közleményt adott ki, hogy tisztázza, semmi alapja nincs azoknak a közelmúltban megjelent bulvárhíreknek, miszerint New Yorkba akar költözni. A Friderikuszról szóló cikkekben szerepelt az is, hogy két ingatlanát azért hirdette meg eladásra, mert már nincsen rá szüksége, pénze pedig biztosítja számára a megélhetést.

Friderikusz Sándor az általa kiadott közleményben megjegyezte, hogy mint a könyvtára harmadát, négyezer kötetet a nyíregyházi könyvtárnak ajándékozott, úgy időről időre megválik a számára felesleges ruháitól és tárgyaitól.

„Egy ilyen jellegű adományozás azonban a magyar bulvársajtónak nem arra alkalom, hogy a jót mozgósítsa az emberekben, azaz mondjuk, arra biztasson, hogy akinek valamiből feleslege van, adja tovább annak, akinek esetleg ugyanaz a dolog hiányzik, hanem az elsősorban indulati alapon működő lapkészítők szemenszedett hazugságokat találnak ki az érdemtelenül szerkesztőséginek nevezett íróasztalaiknál” – írta Friderikusz.

Hozzátette: az álhíreket közlőkkel szemben perelni fog. Mivel a műsorvezető nem tudta megjelölni, hogy milyen ok motiválhatta ezen félrevezető cikkeknek a születését, szerettük volna megkérdezni tőle, hogy erre vonatkozóan mégis mit gondol, ám azt közölte, hogy már mindent elmondott erre vonatkozóan és nem kíván nyilatkozni. Vagyis továbbra sem tudni, miért folyik ellene bulvárhadjárat.

Legnépszerűbb cikkeink