Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Levágták a lábait egy macskának Cegléden

Létrehozva:

Forrás: Facebook - Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd

Több mint félmillió forintot tűztek ki a döbbenetes állatkínzás nyomravezetőjének. A környéken több hasonló eset is volt. 

Soltész Lászlóné, a helyi Állatmenhely Nyílt Alapítvány elnöke szerint egy helyi lakos értesítette őket arról, hogy bekúszott az udvarára egy macska, aminek

le volt vágva a két hátsó és az egyik mellső lába is.

„Borzasztóan szenvedett, a farkát is már csak a szőr tartotta össze. Annyira rettenetes állapotban volt, hogy muszáj volt elaltatni, megváltás volt számára a halál. A cica gazdája azt mondta, hogy ez már az ötödik macskája volt, amit megmérgeztek vagy elpusztítottak az állatkínzók” – mondta az állatmenhely vezetője. Hozzátette, nemrég a helyi halastó környéken is találtak egy levágott lábú cicát, de a környéken már több macska is hasonló sorsra jutott.

Az állatmenhely ötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a brutális állatkínzót, de a településen élők hatalmas felháborodása miatt ez az összeg pár óra alatt felkúszott félmillió forint fölé, és folyamatosan érkeznek a felajánlások a menhelyhez azóta is. (24.hu)

Legnépszerűbb cikkeink