Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Új hetilapot indít Lakner Zoltán, több volt 168 Óra-munkatárs is a csapatban

Létrehozva:

Lakner Zoltán / Kép Forrása: Wikipédia

Jelen címmel új hetilap indul csütörtökön.

Ezt Lakner Zoltán politológus, egykori 168óra-főszerkesztő-helyettese, a Pesti Hírlapnak is publikáló külsős szerző jelentette be a Facebookján.

Ti hülyék vagytok, azt hiszem ez volt a legspontánabb – amúgy támogató – reakció, amit arra kaptam, hogy lapot alapítunk, pont itt és pont most. Nyilván tudjuk, hol élünk, pontosan erről írunk majd, de amire készülünk, az szaltó, és nem halálugrás.

, így kezdi a lap bemutatását Lakner, a leendő főszerkesztő. Arról is ír, pénzes tulajdonossal lapot indítani ugyanúgy lehet rizikó, mint anélkül, folytatja a politikai elemző.

Az újság fókusza emberi jogok, társadalmi igazságosság lesz, illetve az aktuális események gyors és összefüggéseket feltáró elemzésére vállalkoznak, a napi hírversenybe beszállni nem céljuk, írja az új lapról Lakner.

Jövő héttől lesz a Jelennek online felülete is, ami fizetős lesz. A honlap olyan plusz tartalmakat kínál majd, amelyek bővítik, kiegészítik a nyomtatott verziót.

A lap impresszumában a 168 Óra több korábbi munkatársa is megtalálható, maga Lakner, illetve Tóth Ákos, a hetilap korábbi főszerkesztője, illetve Ónody-Molnár Dóra is.

Legnépszerűbb cikkeink