Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Nyilatkoztak a Deák téri késeléssel vádolt fiú barátai és édesanyja

Létrehozva:

Forrás: www.police.hu

Újabb részletek derültek ki a május 22-i, Deák téri késelésről, melyről lapunk is beszámolt. Az vád szerint a 18 éves Cs. Krisztián hajnalban leszúrta a 16 éves M. Lászlót és a 21 éves K. Gergelyt.

A Blikk információi szerint Cs. Krisztián korábban csendes, visszahúzódó fiú volt, bár eléggé rossz körülmények közt élt. A lapnak a fiú barátai meséltek, akik szerint várható volt, hogy Krisztián előbb-utóbb börtönbe kerül. Miként egyikük mondta: „intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált.

Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá.

Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel.”

A Borsnak Cs. Krisztián édesanyja nyilatkozott, aki szerint fia nem volt kegyetlen, valószínűleg kábítószer befolyása alatt követte el azt, amivel vádolják: „Krisztián végig velem nevelkedett, csak egy, azóta megoldódott családi probléma miatt került néhány napra otthonba.

Én vagyok az anyja, tudom, hogyan élt.

Egy normális fiú, aki szereti a családját és rajong a négy testvéréért. Szörnyű tragédia történt, mégpedig a drogozás és az alkohol miatt. Biztos vagyok benne, hogy Krisztián módosult tudatállapotban tette, amit tett.”

Az anya szerint fiánál nem is volt fegyver: „Eleve soha nem tartott magánál kést. Biztos az a két fiú adta a kezébe, akit vele együtt előzetes letartóztatásba helyeztek. Krisztián nem agresszív, ezt elfogultság nélkül mondhatom” – mondta a Borsnak.

Az esettel kapcsolatos korábbi cikkeinket itt olvashatják:

Legnépszerűbb cikkeink