Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Az ügyészség három ember letartóztatását kezdeményezi a Deák téri késelés ügyében

Létrehozva:

A bizonyítás zavartalansága és a bűnismétlés veszélyének kizárása az ok.

Három férfi letartóztatását indítványozta a Fővárosi Főügyészség szombaton a Deák téri kettős emberölés ügyében, melyben a gyanú szerint egyikük két embert halálra késelt, szemlézi az ügyészség közleményét az MTI. A péntek hajnali V. kerületi Deák Ferenc téren kitört verekedésben egy 18 éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgta, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi „támogatólag volt jelen” – emelték ki.

A Fővárosi Főügyészség a gyanúsítottak jelenlétének, valamint a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, illetve a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében kezdeményezte letartóztatásukat.

A gyilkossággal gyanúsított 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt rövid időn belül a Nyugati téren fogták el, ellene több emberen elkövetett emberölés miatt indult eljárás. A verekedés ügyében kilenc embert állítottak elő, közülük két 19 éves budapesti férfit – J. Dánielt és J. Marcellt – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A rendőrök Cs. Krisztiánt, J. Dánielt és J. Marcellt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A 24.hu úgy tudja, Cs. Krisztián és a többiek is beismerték a tettüket.

Legnépszerűbb cikkeink