Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

A kutyapárt nem támogatja Karácsony Gergely főpolgármesteri indulását

Létrehozva:

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke arról is beszélt egy rádióinterjúban, hogy az önkormányzatokban sokkal több mindent lehet elérni, mint az Országgyűlésben.

Kovács Gergely arról beszélt a Spirit FM-en, hogy 2024-ben indulni szeretnének a fővárosi önkormányzati pozíciókért, de még nem tudja, hogy kinek a főpolgármester-jelöltségét támogatják. A kétfarkúak pártelnöke kijelentette, hogy Karácsony Gergelyt nem fogják külön támogatni, mert „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együttműködtek az MSZP-vel, DK-val, vagy akár a Jobbikkal.

„Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni” – mondta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, aki úgy véli, hogy jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint a Parlamentben. A pártelnök elmondta, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a jelenleginél több képviselői helyet szeretnének megszerezni az önkormányzatokban.

Karácsony teljesítményével kapcsolatban azt mondta, hogy túl sok minden nem történik a fővárosban, és ennek nem csak a fővárosi önkormányzat forráshiánya az oka. Kovács nem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe, annak összetétele láttán, miközben sajnálja a Momentumot, akik nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy történetük során először alapíthattak frakciót az Országgyűlésben.

(Kiemelt kép: illusztráció A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Békemenetet szervezett az Oktogon és a Széll Kálmán tér között. A kormány politikája mellett és persze minden más ellen meneteltek 2021. október 23-án, Budapesten. Fotó: Dimény András)

Legnépszerűbb cikkeink