Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Bemutatkozik a Mary Cohr

Létrehozva:

A Mary Cohr francia márka különlegessége és egyedi termékeinek titka abban rejlik, hogy Jean-Daniel Mondin egy sikeres francia orvos fia, elhatározta, hogy szeretne újat alkotni a szépségipar területén, ezért gyógyszerészeti gyakorlatát felhasználva úgy döntött, hogy olyan gyógyhatású és regeneráló kozmetikai termékeket hoz létre, amelyek hatékony módon elősegítik a bőr fiatalosságának megőrzését és elérését.Így a Mary Cohr termékek és kezelések hosszú kutató- és fejlesztő munka eredményeként jöttek létre figyelembe véve, hogy minden szépségcélra és bőrproblémára tökéletes megoldást nyújtsanak.

A termékeket válogatott összetevőkkel úgy alkották meg, hogy bizonyítottan hatékonyak legyenek, és ne tartalmazzanak semmiféle genetikailag módosított organizmusokat (GMO-t).

A kezelések megoldást kínálnak a legigényesebb bőrtípusok számára is, beleértve azokat is, akik már valamilyen plasztikai beavatkozáson is átestek.

Nem véletlen, hogy Franciaországban piacvezető márka lett és világszerte több, mint 70 országban forgalmazzák a kozmetikusok és páciensek legnagyobb megelégedésére.

Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon is jelen van a Mary Cohr francia prémiumkategóriás, aromaterápiára épülő professzionális márka, amely évről-évre egyre népszerűbb a kozmetikusok és a páciensek körében egyaránt.

Egyik legsikeresebb termékünk, amelyről csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni, az Age Signes Reverse szemkörnyékápoló krém, ami igazi alternatívája az esztétikai orvoslás injekcióinak és drasztikus beavatkozásainak, hiszen láthatóan megfiatalítja a szemkörnyéket, miközben erősíti a bőr immunrendszerét, és segít felvenni a harcot az öregedés hatásaival szemben.

Ezen kívül még számos pozitív tulajdonsággal bír.
Többek között:
– A szemhéjak láthatóan „megemelkednek”.
– A szem kontúrja feszes lesz.
– A ráncok lágyulnak és finomabbak lesznek.
– A barna foltok folyamatosan csökkenek.
– A sötét karikák elhalványulnak és az ödémák visszahúzódnak.

Használata a legjobb eredmény érdekében:
Használja reggel és este, óvatosan vigye fel a szemkontúrra, ezáltal láthatóan fiatalabb lesz a szemkörnyéke és ezáltal az egész arca is!
Termékeinket keresse országszerte a Mary Cohr képviseleteken és Kozmetikákban!

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink