Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Happy New Yeah! – Újévi ABBA koncert a Cotton Club Singerstől

Létrehozva:

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad által megrendezett koncertre a jegyek hónapokra a koncert dátuma előtt elfogytak, így sajnos rengeteg rajongó lemaradt az eseményről, ezért most az új év tiszteletére a zenekar feléleszti régi hagyományát: újévi koncert a Budapest Kongresszusi Központban.

A koncerten most is fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese: Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár. A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert 11 fős zenekara kíséri majd.

A koncertshow egyedi jellegét a Kongresszusi Központ színpada és technikai adottságai garantálják, így aki júliusban bejutott a margitszigeti koncertre, Ő is teljesen új élményként élheti át Magyarország legnagyobb vokálcsapatának ABBA átiratait a Mamma Miától a Happy New Yearig!

Idén olyan karácsonyi ajándék lehet a Cotton Club Singers koncertjegye, amivel 2023 legkülönlegesebb újévi koncertjének a részese lehet! (x)

Legnépszerűbb cikkeink